Walking dinner

Vanaf € 42,50 p.p. 

Een walking dinner geeft je avond een exclusieve uitstraling. Het is een combinatie van 4,5 of 6 culinaire mini gerechtjes die tijdens het feest aan de gasten worden aangeboden. Samen vormen deze culinaire gerechtjes één compleet menu, geserveerd op kleine bordjes of in kleine glaasjes. Uiteraard presenteren wij een passend wijn arrangement en zorgen we voor alle benodigdheden zoals statafels, glaswerk, couvert en verdere aankleding. We maken graag een afspraak met je om al je wensen te bespreken. Het is eventueel mogelijk de wijnen en gerechten alvast voor te proeven. Maak de perfecte samenstelling die bij je past uit onderstaande warme en koude gerechten. Wil je advies? Wij helpen je graag.

Warme gerechten

Koude gerechten en dessert

Koude gerechten
Dessert

Andere diners

Walking dinner zelf samenstellen

Bij Catering de Dreef zijn we pas tevreden als jij dit ook bent. We doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om het jou naar de zin te maken. Samen bespreken we je wensen, waarna we het menu met zorg voor je samenstellen. Indien gewenst nemen we ook de aankleding van het feest voor onze rekening. En er zijn nog meer mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een DJ of een cocktailbar?

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden?  Vraag vandaag nog een offerte aan.

Walking dinner op locatie

Catering de Dreef verzorgt walking dinners voor zowel bedrijven als particulieren. Zo organiseren we regelmatig walking dinners voor een feestelijke bedrijfsopening, receptie of zakelijk diner. Maar ook voor een tuinfeest, reünie of jubileum is een walking dinner uitermate geschikt.

 

Andere soorten catering