Sit down of walking dinner

Wil je een sit down dinner of walking dinner voor een zakelijk event of een particuliere gelegenheid organiseren? We beginnen met een gesprek om je persoonlijke wensen en onze mogelijkheden door te nemen. Daarna bespreken wij het menu, het drankenarrangement en de benodigde aankleding zoals tafels, stoelen en eventueel de tenten. Wij hebben alles in huis om jouw diner tot in de puntjes te verzorgen.

Kies een diner

Wat kunt u van ons verwachten

Een onvergetelijke avond met blijvende indrukken. Een diner bij je aan huis of voor op kantoor? Dat regel je heel eenvoudig door een e-mail naar ons toe te sturen, even te bellen of door het offerteformulier op onze website in te vullen met je wensen. 

Met oog voor elk detail

Onze diners zijn niet beperkt tot alleen de catering; wij bieden ook aanvullende services om uw diner compleet te maken; zoals bediening, drankenarrangement, heaters, tenten en statafels . Met onze ervaren koks en professionele bediening zorgen wij ervoor dat elk detail klopt, inclusief een sfeervolle setting met tenten, muziek of een rode loper.

Bezorgen en verzorgen

Wij verzorgen diners in de gehele randstad en daarbuiten. Informeer bij ons of wij ook in jouw regio diners verzorgen. Diner op kantoor of bij je thuis inclusief alle benodigdheden is zo geregeld.

Andere soorten catering