Je verjaardag vieren in stijl

Wie jarig is trakeert! Nodig vrienden, familie en collega’s uit voor je verjaardag en laat de catering tot in de puntjes verzorgen. Wat te denken van een: barbecue, luxe borrel, een buffet inclusief dranken en bediening of een geheel verzorgd tuinfeest. Het kan allemaal en het feest gaat altijd door, ook in de winter of in de zomer bij slecht weer. Wij beschikken over tenten en heaters om de locatie te overkappen en te verwarmen. 

Hoog tijd om de champagne te laten knallen! Ons ervaren team staat klaar om van dit moment iets bijzonders te maken. Geen zorgen tijdens deze mooie dag – wij nemen de volledige organisatie op ons. Onze doelstelling is om een naadloze ervaring te bieden, waarbij kwaliteit en gastvrijheid centraal staan.

Kies een soort catering

Diner tijdens je verjaardag

Wil je jouw gasten trakteren op een diner, dat zowel overheerlijk als passend bij jouw persoon is. Wij stellen samen met jou een favoriet menu op. Geniet van een heerlijk samengesteld diner met 3,4 of 5-gangen inclusief geweldig dessert. Wil je het feest een leuk thema meegeven? We passen het menu daarop aan. 

Tijdens de inloop een prosecco met amuse. Champagne, cocktails en andere feestelijke drankarrangementen deze kunnen allemaal op het menu staan. Wij ontzorgen je, zodat jij kan genieten van het feest op deze speciale dag.