Catering voor de ideale Borrel

Ben je voornemens om borrelhapjes te bestellen of wil je een volledige borrel laten organiseren? Gemakkelijk en snel bestellen doe je eenvoudig door een e-mail te sturen of door even Catering De Dreef te bellen. Hapjes bestellen voor bij de barbecue of bij het buffet kan natuurlijk ook. Wij hebben alles in huis om jouw borrel of diner compleet te maken.

Kies je type borrel of plateau

Hoe bestel ik

Geef aan welke en hoeveel plateau’s je wilt bestellen en geef je order per email aan ons door. Je ontvangt vervolgens een bevestiging en de factuur. De hapjes worden bezorgd van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Of het nu gaat om een vrijdagmiddagborrel, eindejaarborrel, buurtborrel of een borrel voor je verjaardag of jubileum, onze hapjes maken het feest compleet. Wij verzorgen de hapjes op luxe schalen of op disposables zoals aluminium schalen en in representatieve cateringdozen.

Borrel catering met oog voor elk detail

Onze borrel arrangementen zijn niet beperkt tot alleen de catering; wij bieden ook aanvullende services om de borrel compleet te maken; zoals bediening, dranken, tenten, statafels. Niets is ons teveel.

Andere soorten catering