Een bedrijfsopening organiseren

Een bedrijfsopening is een evenement met een feestelijk karakter. Dit vraagt om mooie aankleding, culinaire geneugten en sfeervolle muziek. Het is prettig om de organisatie van je opening uit te besteden aan een professionele partij, zodat je zelf je handen vrij hebt. Of er nu dertig, driehonderd of drieduizend gasten komen, bij Catering de Dreef is je bedrijfsopening in goede handen.

De mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsopening zijn eindeloos. Van volledige aankleding en live muziek, bar en bedienend personeel tot een volledig feest inclusief hapjes en DJ; we zijn van alle markten thuis. Ons doel is om van jouw bedrijfsopening een onvergetelijk en spetterend evenement te maken.

Kies je catering

Alles voor een feestelijke opening

Een bedrijf openen doe je maar één keer. Een uniek moment dat gevierd moet worden, met belangrijke gasten waarop je natuurlijk graag indruk maakt. Catering de Dreef weet als geen ander hoe belangrijk zo’n evenement is en hoe je met oog voor detail de juiste sfeer creëert. We denken dan ook graag mee. Niet alleen over de aankleding van je evenement, maar natuurlijk ook over feestelijke versnaperingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chique walking dinner, of een speciale champagnebar? Geen vraag is ons te gek en we faciliteren dan ook bijna alles.

Een buffet op je bedrijfsfeest

Op zakelijke evenementen zoals bedrijfsopeningen, wordt vaak gekozen voor een borrel of buffet. Catering de Dreef heeft een gevarieerd aanbod van borrelarrangementen en buffetten. Alles  naar smaak samen te stellen met vlees-, vis-, of vegetarische gerechten. Natuurlijk leveren wij ook een bijpassend drankenarrangement en bedienend personeel. Al onze producten worden bereid met biologische en duurzaam geproduceerde ingrediënten. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten.

Andere soorten catering