Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Je kan een offerte aanvragen via de mail info@cateringdedreef.nl of bel op 023 547 1655. Je ontvangt vervolgens een gratis op maat samengestelde offerte.

Wij bezorgen in ondermeer: Amsterdam, Bloemendaal, Aalsmeer, Zaandam, Amstelveen, Leiden, Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Hoofddorp, HillegomNieuw Vennep, Zandvoort, Heemstede, Lisse, Bennebroek, Schiphol, Zwanenburg. Buiten deze gebieden verzorgen wij wel events vanaf 50 gasten. Informeer bij ons of wij ook in jouw regio bezorgen. 

Je kan bestellen via de mail info@cateringdedreef.nl of bel op 0235471655. Je ontvangt vervolgens een bevestiging. Vergeet niet de juiste facturatie gegevens te vermelden.

Ja, als zakelijke klant kan  je op rekening bestellen. Geef wel de juiste facturatie gegevens door: organisatie naam, adres, kostenplaats, afdeling, e-mail voor e-invoicing en wat verder op de factuur moet worden vermeld voor een tijdige betaling.

Wij voelen ons als organisatie verantwoordelijk dat toekomstige generaties kunnen genieten van onze planeet. 

Deze uitgangspunten heeft Catering De Dreef geïntegreerd in haar bedrijfsvoering. Bij beslissingen en te maken keuzes binnen onze organisatie wordt rekening gehouden met het effect op milieu, maatschappij en mens, uiteraard gekoppeld aan een gezond bedrijfsresultaat. People, planet, profit.

Wij kopen al jarenlang lokaal streekproducten en werken zo veel mogelijk met biologische producten. Ook zijn er aanpassingen in ons pand gemaakt om energiebewust te werken. Wij scheiden ons plastic, karton en glas van de restafval om bij te dragen aan het milieu.

Afhankelijk van de regio rekenen wij per rit € 15,- tot € 25,-  transportkosten. Wil je precies weten hoe hoog de bezorgkosten voor jou zijn, neem dan contact op.

Jazeker, maar geef het wel altijd aan tijdens het bestellen. Als de levering op een 1e etage is of hoger dan zijn wij eerder op locatie om tijdig alles gereed te hebben.

Binnen 30 dagen na factuurdatum, tenzij anders afgesproken dient het bedrag op rekening NL59INGB0658 0142 69 van Catering De Dreef te zijn bijgeschreven.

Jazeker! Of het nu thuis is of op een externe locatie. Waar in Nederland dan ook kunnen wij de catering voor je verzorgen.

Ja, als wij een event verzorgen voor onze relaties proberen wij je altijd geheel te ontzorgen door werkelijk alles te regelen. Wij hebben een groot assortiment partyverhuur materialen zoals tenten, statafels, heaters, tafels, stoelen, linnen, verlichting en andere producten voor aankleding en inrichting voor jouw partij.

Ja dat kan en meestal verzorgen wij dan ook het gehele event inclusief dranken, food, materialen en bediening.

Ja alle prijzen op de website zijn excl. btw. Op voedsel is de btw 9% en voor de dranken, materialen en personeel is de btw 21%.

VOORWAARDEN

Leveringen vinden plaats conform de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Breuk, schade of vermissing wordt doorberekend op basis van nacalculatie. Onderdeel van de UVH en van toepassing zijn ook de annuleringsvoorwaarden. Algemene voorwaarden.

BANK: NL59.INGB.0658.014.269 KVK  62250000 BTW NL854728107B01 

25 en 26 december zijn wij gesloten. De rest van de maand verzorgen wij zakelijke kerstevents van kerstborrels, kerstdiners, kerstbuffetten tot aan alles wat tijdens de kerst een culinaire invulling nodig heeft.

Barbecue

Ja inprincipe wel. Wij hebben de beschikkingen over diverse soorten tenten waarmee we de locatie kunnen overkappen. Inclusief heaters en eventueel een vloer.

Je kan bestellen via e-mail info@cateringdedreef.nl of bel op 0235471655. Je ontvangt vervolgens een bevestiging.

Ja alle BBQ-pakketten zijn af te nemen inclusief een chef.

Ja wij verzorgen de gehele BBQ inclsuief grill, statafels, dranken, bediening, chef en alles wat nodig is voor een geslaagde BBQ. Jij bepaalt wat je wel of niet wil afnemen.

Borrel

In cateringdozen, op luxe schalen en indien nodig in koelboxen.

Je kan bestellen via e-mail info@cateringdedreef.nl of bel op 0235471655. Je ontvangt vervolgens een bevestiging.

Ja dat kan geef vooral de voorkeur van hapjes aan ons door. Dit kan wel invloed hebben op de prijs.

Buffet

Een buffet wordt warm of koud bezorgd met warmhouders, opschepgerei en servetten

Je kan bestellen via e-mail info@cateringdedreef.nl of bel op 0235471655. Je ontvangt vervolgens een bevestiging.

Ja dat kan. Geef dit aan tijdens het bestellen. 

Ja wij doen de vaat. Zorg wel dat alles veegschoon is anders rekenen wij wel een bijdrage in de kosten voor de vuile vaat.

Diner

Ja dat kan maar alleen in combinatie met een afname van een arrangement.

Op onze facebookpagina en op onze website staan voorbeeld foto’s

Event

Wij verzorgen events van A tot Z. Bedenk het maar en wij maken het mogelijk. Graag inspireren wij je met leuke en verrassende items voor het entertainment gedeelte van je event.

Lunch

Op luxe schalen of op wergwerpschalen. Indien nodig komen we de volgende dag om de materialen weer op te halen. Wij doen de vaat. Wel graag alles veegschoon(anders ontvangt u een toeslag voor de schoonmaak) in de kratten meegeven, waarvoor onze dank.

Je kan bestellen via e-mail info@cateringdedreef.nl of bel op 0235471655. Je ontvangt vervolgens een bevestiging. Vergeet niet de juiste facturatie gegevens te vermelden.

Andere vraag?