Evenementen met catering

Waardevolle events met een blijvende impact. Als partner stellen wij ons op en helpen we de beoogde doelstellingen en ambities te realiseren. Samen maken we eigenzinnige verhalen(events) die impact hebben. Verhalen die je bij blijven. Met events die indruk maken en verbinden. Events die toegevoegde waarde geven in meer dan een opzicht en in elke zin van het woord. Graag gaan we  in gesprek om een concept op maat voor je samen te stellen.

Catering de Dreef organiseert complete evenementen van a tot z, met catering in alle soorten en maten. Wat voor evenement het ook moet zijn, Catering de Dreef ontzorgt je waar en hoe jij dit wilt. We denken graag met je mee om jouw evenement tot een doorslaand succes te maken. Of het nu een groot bedrijfsfeest is of een kleine borrel we gaan altijd tot het uiterste om jou en je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Zakelijke evenementen

De wensen ten aanzien van events is per bedrijf verschillend. Informeel, formeel of juist een mix hiervan. Wij begrijpen dit en we vinden het elke keer weer geweldig om een unieke event samen te stellen. Om de catering, aankleding precies te verzorgen zoals onze relaties dit voor ogen hebben, halen we dan ook het onderste uit de kan. 

Geen vraag is ons te gek. Of het gaat om een walking dinner, foodfestival of borrel? Catering de Dreef krijgt bijna alles voor elkaar. Wij verzorgen naast seminars ook, recepties, barbecues of themafeesten. Wat je ook wilt organiseren, wij denken met je mee over styling, bediening, muziek en natuurlijk de culinaire invulling. We gaan altijd voor topkwaliteit en hechten veel waarde aan duurzaamheid. Onze gerechten worden daarom standaard gemaakt met biologische en verantwoord geproduceerde ingrediënten.

Voor alle gelegenheden

Organiseer je een bedrijfsevenement, zoals een kerstfeest, seminar of opening? Catering de Dreef is er om jou te helpen en faciliteert alles wat je nodig hebt voor een succesvol evenement. We nemen desgewenst alles uit handen. Van bestickering met je bedrijfslogo op de bar tot gepersonaliseerde ballonnen, lopers en tafelhoezen en tot een casino op locatie of een photobooth; bedenk het en we regelen het voor je. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een buffet, borrel of lunch te bestellen. Wat je budget ook is, we halen er altijd het maximale uit. Nog geen geschikte locatie gevonden voor je evenement? Bel ons!

Kies een soort catering