De catering van je high tea perfect geregeld

Scones, clotted cream, lemon curd en mini-cucumber sandwiches; onze Britse overburen weten hoe ze van een simpele kop thee een echte belevenis maken. Inmiddels is de traditie ook overgewaaid naar Nederland en is de high tea een veelvoorkomende vorm om een intiem feestje te vieren. Of het nu voor een verjaardag, een babyshower of gewoon voor de gezelligheid is, een high tea is de perfecte manier om samen te genieten van de lekkerste hapjes en drankjes, mooi gepresenteerd op etagères en mooie schalen.

Kies een high tea

Verschillende soorten thee

Hoewel de focus bij een high tea vaak op de hapjes ligt, is thee natuurlijk de onmisbare basis van een echte high tea. In Groot-Brittannië kiezen de meeste mensen voor de klassieke English breakfast-tea, maar bij Catering De Dreef kun je kiezen uit een selectie van diverse smaken. 

High tea

Een volledig verzorgde high tea is ook mogelijk. Hierbij komen wij bij jou thuis met alle benodigdheden en bediening. Ook is het mogelijk de high tea op locatie te laten bezorgen. Maak je geen zorgen over tafelkleden, serviesgoed, theepotten en warmhouders en natuurlijk prachtige etagères. Ook die nemen wij voor je mee. Nog vragen? Stuur een mail en vraag een gratis offerte aan.

High tea bestellen

Laat je high tea thuis bezorgen. High tea op maat? Wij stellen met jou het menu samen. De mogelijkheden zijn uitgebreid: hartige hapjes, zoetigheden, glaasje prosecco of champagne. Zo zijn er tal van manieren om een prachtige high tea te verzorgen. Wij regelen het. Na afloop halen wij alles weer op zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de afwas. Iets te vieren, maar liever iets anders dan een high tea? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden voor een lunch, een walking dinner of een buffet.

Andere soorten catering