Tuinfeest

Een tuinfeest want er is iets om te vieren. Wij verzorgen de volledige organisatie van jouw tuinfeest inclusief de benodigde aankleding. Voor de culinaire invulling hebben wij vele mogelijkheden wat dacht je van een foodfestival inclusief cocktailbar, een barbecue, fingerfood hapjes of een walking dinner.  Heb je zelf ook wensen, geen vraag is ons te gek. Ons streven is om jou te ontzorgen. Gezamenlijk stellen wij graag jouw tuinfeest samen en zal je een geslaagd tuinfeest hebben dat van A tot Z is verzorgd. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Kies je catering

Tuinfeest en de catering zelf samenstellen

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden voor de juiste culinaire invulling. 

Al onze arrangementen zijn naar smaak te wijzigen of aan te vullen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Wil je bijvoorbeeld een compleet verzorgd Italiaans buffet tijdens het tuinfeest? Wij verzorgen het geheel naar wens, met authentieke Italiaanse gerechten zoals pasta carbonara, salade caprese of saltimbocca. Natuurlijk serveren we hier eventueel heerlijke bijpassende kwaliteitswijnen en of andere dranken bij. Liever een ander buffet tijdens het tuinfeest? 

Méér dan een tuinfeest

Naast de juiste culinaire insteek, nemen we ook de organisatie van je tuinfeest voor onze rekening. Wij hebben ruimschoots ervaring in het organiseren van alles wat nodig is. Geef jouw feest een compleet thema mee inclusief aankleding; Catering de Dreef verzorgt jouw feest van begin tot eind.

Ook voor de aankleding kun je bij ons terecht. Van decoraties tot een dj en van de bloemen tot een photobooth; vrijwel alles is te regelen. Samen zorgen we ervoor dat jouw tuinfeest een doorslaand succes wordt. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Andere soorten catering