Catering voor een onvergetelijk bedrijfsfeest

Heb je catering nodig voor je bedrijfsfeest? Catering de Dreef verzorgt catering bedrijfsfeesten voor iedere gelegenheid. Geen vraag is ons te gek en we leveren dan ook bijna alles. Ons streven is om jou te ontzorgen. Dus of je nu alleen een borrelarrangement bestelt, of een uitgebreid diner met personeel; bij Catering de Dreef heb je het zo geregeld.

Kies je catering

Bedrijfsfeest en de catering zelf samenstellen

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden voor de juiste culinaire invulling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige barbecue,  walking dinner, borrel of een buffet!

Al onze arrangementen zijn naar smaak te wijzigen of aan te vullen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Méér dan catering voor je bedrijfsfeest

Naast alle met zorg voor de juiste culinaire insteek, nemen we met plezier ook de organisatie van je bedrijfsfeest voor onze rekening. Wij hebben ruimschoots ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten. Of het nu gaat om een feestelijke opening van een nieuw pand, een compleet themafeest op een externe locatie of een sfeervol kerstfeest inclusief aankleding met kerstverlichting, versierde kerstboom of een echte kerstmarkt; Catering de Dreef verzorgt jouw feest van begin tot eind.

Ook voor de aankleding van je bedrijfsfeest kun je bij ons terecht. Van decoraties tot een dj en van de bloemen tot een photobooth; vrijwel alles is te regelen. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsfeest een doorslaand succes wordt. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Andere soorten catering