Een 21 diner om nooit te vergeten

Je 21ste verjaardag is een mijlpaal die gevierd moet worden met vrienden en familie. Bij Catering De Dreef begrijpen we dat. Je bent nu officieel volwassen en je ouders hebben financieel en wettelijk geen verantwoordelijkheid meer voor jou. Hoog tijd om de champagne te laten knallen! Ons ervaren team staat klaar om van dit moment iets bijzonders te maken. Geen stress over de logistiek – wij nemen de volledige organisatie van het evenement op ons.

 

Voorbeeld menu

Diner, bubbels en ballonnen

Je wilt je gasten natuurlijk trakteren op een diner, dat zowel overheerlijk als passend bij jouw persoon is. Wij stellen samen een menu met je op. Geniet van een smaakvol samengesteld diner met 3,4 of 5-gangen inclusief een onweerstaanbaar dessert. Wil je jouw feest een thema meegeven? Dan passen we daar het menu ook op aan. Ook als je budget wat minder ruim is, zorgen wij dat je jouw verjaardag in stijl kunt vieren.

Om te proosten op deze gebeurtenis wil je waarschijnlijk ook de kurken laten knallen. Champagne, cocktails en andere feestelijke drankarrangementen  staan dus ook op het menu. Onze culinaire experts zorgen voor de bereiding en presentatie van de gerechten, en wij regelen de aankleding van het evenement, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van deze speciale dag.

Een onvergetelijke 21 diner

Wil je zeker weten dat mensen nog lang napraten over jouw feestje? Dan kunnen wij ook wat ‘special effects’ inzetten. Wat dacht je van een ‘star’tender die op spectaculaire wijze je cocktails mixt? Of heb je liever dat jij en je gasten over de rode loper het feestje betreden, met een fotograaf die jullie op je mooist vastlegt? Laat ons de magie toevoegen aan jouw 21 diner. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis kunnen maken. 

Andere soorten catering