Barbecue catering

Bestel een van onze uitgebreide barbecue menu opties met bijvoorbeeld een barbecue arrangement inclusief grill, chef, borden en bestek. Of kies voor een all-in barbecue arrangement inclusief de dranken, glaswerk, biertap, bar en bediening. Speciale wensen? Jij bepaalt zelf hoe je het wil hebben. Je kunt desgewenst ook zelf barbecueën. Gaat het om een ontspannen zomerse bedrijfsbijeenkomst of een gezellig tuinfeest? Wij hebben alles in huis om van jouw barbecue een onvergetelijk feest te maken. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Kies je eigen barbecue

Volledig verzorgd

Kies je voor een van onze all-in BBQ arrangementen? Dan nemen wij de volledige organisatie in handen. Of je nu kiest voor een van onze samengestelde menu’s of een geheel verzorgd zakelijk barbecue event, wij creëren een totaalervaring die je volledig aan ons kunt overlaten. Inclusief dessert, benodigde materialen zoals statafels, bar, grill, tenten, glaswerk, borden, bestek en bar met biertap.

Heerlijk en eerlijk

Voor de bereiding van onze barbecue arrangementen werken wij zo veel mogelijk met biologische producten uit het seizoen. Uiteraard verzorgen wij daarbij ook vegetarische, vegan en halal opties voor op de barbecue.

Gegarandeerd feest bij slecht weer

We begrijpen dat de Nederlandse weersomstandigheden soms grillig kunnen zijn. Maar maak je geen zorgen want we zijn voorbereid op alle scenario’s en zo ook het onvoorspelbaar weer. Zelfs bij regenachtig weer kunnen wij een geweldige barbecue-ervaring garanderen. Met onze partytenten, pagodetenten of stretchtenten zorgen we ervoor dat je gasten droog blijven, terwijl ze genieten van de barbecue.

Andere soorten catering