Jubilea

Een jubileum kan zowel zakelijk als particulier gevierd worden met collega’s of familie en vrienden. Op kantoor, bij je thuis of natuurlijk buiten in de tuin. Om een jubileum tot in de puntjes te organiseren hebben wij tal van catering opties die wij je kunnen bieden. Het organiseren van de catering en eventueel bijpassend entertainment wordt met Catering De Dreef eenvoudig geregeld. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op om je vragen door te nemen. 

Kies je catering

De juiste catering voor het juiste moment

Catering De Dreef is de juiste catering partner voor al je catering wensen. Met onze team van bekwame en gedreven catering medewerkers verzorgen wij graag alle vormen van event en partycatering. Een groot voordeel van het uitbesteden van de catering is dat je geen onnodig tijd verspilt aan het catering gedeelte en meer tijd kunt besteden aan werkzaamheden die belangrijk zijn voor het bedrijf die je niet kunt overlaten aan andere mensen. Catering De Dreef verzorgt bij je op kantoor heerlijke receptie hapjes, koud en warm buffetten, walking dinners en nog veel meer.

Laat je vrijblijvend door ons informeren en adviseren. Je kan natuurlijk de Catering ook direct bestellen door een e-mail te sturen met de bestelling. Laat je inspireren door een van onze catering menu’s. Wil je meer informatie? Stuur het ingevulde contactformulier naar ons toe en wij nemen direct contact met je op om de catering te bespreken.

Een onvergetelijke jubileum

Je kan van ons verwachten dat wij je jubileum catering met aandacht en enthousiasme verzorgen. Onze hospitality medewerkers zijn ervaren horeca medewerkers. Heb je vragen dan kan je die per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij komen graag bij je langs om alles door te spreken. Wellicht kunnen wij met onze jarenlange ervaring speciaal op jouw situatie gericht adviseren. Voor maatwerk ben je bij ons in goede handen. Wij zien uit naar je e-mail of telefoontje.

Andere soorten catering