Catering en zóveel meer

De catering laten verzorgen bij je gelegenheid zowel zakelijk als voor particulieren dan bent u aan het juiste adres. Maak zelf een keuze uit de vele mogelijkheden. Of het nu gaat om een tuinfeest, personeelsbijeenkomst, klantendag of wat de gelegenheid ook is wij staan voor je klaar.

Graag maken wij een afspraak en bespreken we je wensen. Wij stellen daarna een voorstel op en bekijken samen de wensen zoals aankleding, locatie, culinaire invulling en vooral wat voor jou belangrijk is. Hierbij houden we rekening met onze mogelijkheden, jouw ideeën, de gelegenheid en budget.

 

Elke gelegenheid is unique

Bedrijfsfeesten, bruiloften, borrels en andere events; wij regelen het van begin tot eind. Dat betekent dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor de catering van onder andere diverse soorten buffetten, (walking) dinners, high teas, bruiloften en barbecues, maar ook voor het regelen van decoraties, servies, inrichting en zelfs de muziek en entertainment. Catering De Dreef is in de laatste jaren uitgegroeid tot een full-service cateringbedrijf. Wij bieden onze service aan door de gehele Randstad.

Wij weten hoe fijn het is wanneer al het geregel je zoveel mogelijk uit handen wordt genomen en je erop kunt vertrouwen dat het gewoon goed komt. Onze service is flexibel, betrouwbaar en compleet. Bijzondere wensen? Geen probleem. Catering nodig op korte termijn? Regelen we. Ons doel is om jou volledig te ontzorgen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest voor meer dan 300 mensen of een intieme bruiloftsreceptie, bij ons krijgt iedere klant een persoonlijke behandeling.

Duurzame en maatschappelijk verantwoorde catering

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Catering De Dreef is van mening dat iedereen verantwoord moet omgaan met de aarde, deze is immers geen bezit. We maken er wel gebruik van. Wij voelen ons als organisatie verantwoordelijk dat toekomstige generaties kunnen genieten van onze planeet. Voor nu, de toekomst, voor de mens en de planeet.

Deze uitgangspunten heeft Catering De Dreef geïntegreerd in haar bedrijfsvoering. Bij beslissingen en te maken keuzes binnen onze organisatie wordt rekening gehouden met het effect op milieu, maatschappij en mens, uiteraard gekoppeld aan een gezond bedrijfsresultaat. People, planet, profit.

Hiervoor is er binnen Catering De Dreef al veel gedaan op het gebied van MVO; wij kopen al jarenlang lokaal streekproducten in en staan midden in de gemeenschap. Ook zijn er aanpassingen in ons pand gemaakt om energiebewust te werken. Het traject heeft geleid tot een MVO-actieplan voor de komende jaren waarmee wij verder werken aan een duurzame toekomst. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een continu proces wat doorlopend onze aandacht heeft.

Bewust zetten wij MVO op de agenda en wordt gestuurd om ook onze medewerkers verder te betrekken in MVO-acties. Daarnaast onderzoeken we de komende jaren hoe de processen energie-efficiënter en veiliger ingericht kunnen worden. Hiermee willen we duurzame consumptie bevorderen. Bij de keuze van leveranciers wordt ook rekening gehouden met het MVO-beleid.

Ook het verder energiezuiniger maken van het eigen pand staat op de agenda. Qua mobiliteit volgen we de ontwikkelingen in de markt om ook het wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Voor het wagenpark loopt momenteel een vervangtraject waarbij in de toekomst elektrisch en op groen gas zal worden bezorgd.

Het zal u niet verbazen dat bij Catering De Dreef voedsel en drinken ons belangrijkste product is. Bij het inkoopproces sturen wij zo veel als mogelijk dat voedsel en grondstoffen duurzaam worden aangeleverd. Catering De Dreef kiest zo voor producten die zo duurzaam mogelijk zijn en verwerkt ook biologische producten in het voedsel en drinken van onze klanten. Dat is de standaard binnen onze catering organisatie en bijdrage aan de maatschappij.

Concrete acties en toekomst

Duurzamere verpakkingen. Hergebruik van grondstoffen. Gescheiden afval van plastic, karton, glas en restafval. 100% van onze verpakkingen en glas wordt intern gerecycled.

Wij werken met het UWV en USG Restart om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden binnen onze organisatie en die van onze klanten.

Catering De Dreef is trotse donateur van het WNF.

Wij steunen diverse MVO-trajecten bij onze klanten en leveranciers zoals een mobiliteit programma voor gehandicapten. 

Lokaal inkopen van streekproducten, biologisch inkopen, inkopen rechtstreeks bij kwekers.

Catering De Dreef investeert sedert 2013 in energiebesparende bedrijfsmiddelen en heeft een EIA-regeling.

Catering De Dreef heeft meerdere trajecten gesteund binnen IDLO (International Development Law Organization) voor het bevorderen van eerlijke wetgeving wereldwijd.

E-facturatie, E-ordering en E-offertes waardoor wij inmiddels zo goed als volledig papierloos kunnen werken.

Wagenpark met euro 4 en euro 5 motoren om CO2-uitstoot zo veel als mogelijk te beperken en vervangingstraject naar elektrisch en groen gas voertuigen.

Lopend onderzoek naar papierloos ordersysteem voor de keuken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Kies een soort catering

Kies een gelegenheid

Alles voor
je evenement

Of je nu gaat om tenten, verlichting, heaters, rode loper, statafels, ballonnen of een DJ inclusief verlichting en booth. Catering De Dreef biedt een hoop om het makkelijk te maken. Ook hebben we verschillende locaties beschikbaar voor je evenement.

tent met vloer, statafels met rode hoes
9,1
Provided by