Catering voor de ideale lunch

Heb je een lunch nodig voor een zakelijke bijeenkomst, netwerklunch of een lunch om het personeel te trakteren? Wij hebben een breed scala aan diverse lunch mogelijkheden. Kies hieronder uit een van de vele opties of vraag een offerte aan voor een op maat samengestelde lunch. Of stel je eigen lunch samen. Je kan ook meteen online bestellen via e-mail. Ons team helpt je graag voor het samenstellen van de ideale lunch.

Kies een type lunch

Veel meer dan een lunch

lunch catering bestellen met dagvers belegde broodjes voor de vergadering of voor je personeel doe je heel eenvoudig door te bellen of door het contactformulier op onze website in te vullen met je bestelling en die vervolgens naar ons door te sturen. Onze bezorger zet je lunch bestelling met veel plezier desgewenst voor je klaar op de aangewezen plek bij je op kantoor of in de bedrijfskantine. Je hoeft nergens aan te denken want dat doen wij graag voor je. Naam bordjes voor de gerechten en soepen, een verlengsnoer voor de warmhouders leveren wij eventueel mee als dat nodig is.

Lunch catering met oog voor elk detail

Om onze lunches zo vers en voedzaam mogelijk te maken gebruiken wij vers gesneden vleeswaren en kaassoorten, huisgemaakte salades en biologische producten in onze keuken. Bestel ook een van onze buffetten voor de lunch! Wij werken met passie voor gezond en lekker eten met aandacht voor duurzaamheid. De lunch catering kunnen wij zo uitgebreid mogelijk voor je maken met verse sappen, smoothies, een huisgemaakte soep, quiche of een warme snack zoals een Van Dobben kroket met mosterd of een lekker saucijzenbroodje. Ook de uitstraling van de lunch is niet onbelangrijk. Wij leveren jouw lunch op nette schalen, etagères of op luxe disposables. Wij bezorgen ook lunch op kantoor in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Schiphol en omgeving. Uiteraard houden wij rekening met uitzonderingen zoals vegetarische, halal of vegan etende gasten.

Andere soorten catering