Buffet

Een buffet bestellen passend bij je gelegenheid! Maak zelf een keuze uit de vele mogelijkheden. Onderstaand tref je de verschillende menu opties. Bestel een buffet met vis, vlees, kip, vegetarisch en vegan opties. Bestel je buffet eventueel inclusief benodigdheden zoals borden, bestek, warmhouders, opscheplepels. Ook kan je het buffet  uitbreiden met bediening en een drankenarrangement. Bestellen kan via e-mail of vraag een offerte aan.

 

Kies een type buffet

Buffet catering

Een volledig buffet of borrel bestellen kun je voor alle gelegenheden het hele jaar door doen. Je kunt bij ons een buffet bestellen in vele variaties. Zo is het mogelijk om alleen een koud buffet of alleen een warm buffet te bestellen. Een combinatie van een koud en warm buffet is natuurlijk ook mogelijk en verzorgen wij graag voor jou op kantoor, thuis of op een andere locatie. Je kan bij een van onze koude buffetten denken aan heerlijke diverse huisgemaakte salades, oerbrood met huisgemaakte kruidenboter en lekkere sauzen. Bij onze warme buffetten kun je denken aan talloze gerechten zoals van huisgemaakte saté, traditioneel bereide rendang tot boeuf bourguignon. Al onze buffetten worden met warmhouders, branders, opscheplepels en servetten bezorgd. 

Biologische producten en extra service

Wij gebruiken dagverse en biologische producten in onze keuken om uw buffet te bereiden. Dit doen wij met veel passie, aandacht en vakmanschap om zo de beste kwaliteit te waarborgen voor jouw gepersonaliseerde buffet. 

Mocht je extra service nodig hebben voor jouw event dan staat ons personeel voor je klaar. Naast personeel kunnen wij ook de aankleding van de ruimte verzorgen zoals tafels, stoelen en overige aankleding zoals de tenten. Een DJ of muziek set kunnen wij ook verzorgen als de ultieme sfeermaker voor je feest of andere gelegenheid. De buffet catering kan ook uitgebreid worden met een drankenarrangement. Van speciaal biertjes of een lekker tapbiertje, tot goede wijnen en hippe cocktails kunnen wij aan je event extra toegevoegde waarde leveren. Heb je een thema buffet of feest op het oog? wacht niet te lang en bel ons op of stuur een e-mail. We adviseren en helpen je graag daarmee.

Bestellen

Ben je binnenkort van plan een buffet te organiseren of te bestellen? Bestellen doe je eenvoudig door via onze website het offerte formulier in te vullen of ons even te bellen. Onze eventmanager komt graag bij je thuis of op kantoor om jouw buffet met je door te nemen. Wij informeren je graag over onze buffet catering.

Andere soorten catering