Foodfestival

Buiten of binnen eten het kan allebei, proeven en genieten doe je gewoon op het werk. Hoe dan, horen we je denken. Laat dat maar aan ons over. Wij toveren je bedrijfsruimte, parkeerplaats of je dakterras om tot een mega gezellig foodfestival. Heb je zin in een Mexicaanse taco of toch liever een hamburger met friet? Je kunt heerlijke gerechten kiezen uit alle windstreken. Wandel naar de stand waar een van onze koks jouw favoriet hapje ter plekke voor je bereidt. Bij de bar kan je een lekker tapbiertje, frisje of wijntje halen. Liever een sangria? Originele smaken, geweldige sfeer! Een feestje waar je mee scoort.
 

Kies een foodfestival

Het feest gaat altijd door

Foodfestival organiseren voor het bedrijfsfeest maar je twijfelt over het weer? Helemaal niet nodig! Wij beschikken over verschillende soorten tenten om alles en iedereen droog te houden. Vraag naar de diverse mogelijkheden en laat jouw foodfestival op maat samenstellen inclusief tenten. Vraag hier je gratis offerte aan.

Foodfestival met oog voor elk detail

Onze foodfestival events zijn niet beperkt tot alleen de lekkernijen die via de stands worden aangeboden. Wij bieden ook aanvullende services om je feest compleet te maken. Denk daarbij aan een DJ, saxofonist of een photobooth. 

Andere soorten catering