Catering voor jouw droombruiloft

Op de mooiste dag van jullie leven verdient elk detail aandacht en dat is precies waar wij als cateringbedrijf in uitblinken. Bij Catering De Dreef begrijpen we dat jullie bruiloft niet alleen een viering van liefde is, maar ook een weerspiegeling van jullie unieke stijl en persoonlijkheid. Wij zijn er om dat om te zetten in een onvergetelijk feest.

Op een bruiloft is niet alleen de catering belangrijk, maar ook de ambiance eromheen. Of je nu kiest voor een groots evenement of een intiem tuinfeest. Van een witte of rode loper, statafels en bloemen tot tenten, muziek, heaters en bedienend personeel. Natuurlijk volledig in de stijl van jullie voorkeur.

Eten in stijl

Liefde gaat door de maag en dus is het belangrijk dat zowel jullie als de gasten genieten van een geweldige diner. Hoe en wat; dat bepaal jij. Wil je een traditioneel diner, een buffet of liever een walking dinner? Loopt het water jou in de mond bij een Aziatisch buffet, Spaanse tapas of een bourgondisch 5-gangen diner? Wij gebruiken altijd producten die vers van het land komen en waar mogelijk maken wij gebruik van lokale leveranciers. Zo denken we ook aan het milieu. Wat je ook kiest, je kunt erop rekenen dat het diner, het drankenarrangement, servies en verdere aankleding volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Jouw bruiloft, jouw wensen

Wil je je gasten een onvergetelijke ervaring bieden en vastleggen? Wat dacht je van een photobooth? Het kan allemaal. Liever een meer traditionele invulling met bloemstukken op tafel en gepersonaliseerde menukaarten? Geen probleem. Catering de Dreef heeft buitengewoon veel ervaring  in het verzorgen van bruiloften. Aarzel niet om ons je speciale wensen door te geven. Wij denken graag met je mee. Ook op de dag zelf zorgen we ervoor dat jullie volledig ontzorgd worden. Zo kunnen jullie met volle teugen genieten van deze mooie dag.

Kies je soort catering