Housewarming

Een nieuwe woning is een moment dat gevierd mag worden met vrienden en familie. Bij Catering De Dreef begrijpen we dat. Tijd om de prosecco of champagne te laten knallen! Wij  staan klaar om van dit moment iets speciaals te maken. De benodigde aankleding, culinaire invulling, tenten, bediening – wij nemen de volledige organisatie van het evenement op ons. We maken een afspraak voor het samenstellen van de housewarming en hoe we het decoreren van de locatie gaan verzorgen en het serveren van de hapjes en drankjes. Wij zorgen ervoor dat elk detail klopt. Of het nu gaat om een buffet, diner, hapjes of een barbecue, wij passen ons aan aan jouw wensen. Ons doel is om een mooie ervaring te bieden, waarbij kwaliteit en gastvrijheid centraal staan.

Kies je catering

Party catering

Een groot feest zelf organiseren en uitvoeren is een grote uitdaging voor de meeste mensen. Wij zorgen als party cateraar ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over het feest. Laat de party catering daarom compleet door ons verzorgen dan ben je verzekerd van een onvergetelijke en prachtige dag met tevreden gasten, vrienden en familie. Party catering kunnen wij op elke gewenste locatie voor je verzorgen. Maak daarom geheel vrijblijvende een telefonische afspraak om alle opties en mogelijkheden met onze party manager door te nemen. Heb je vragen die wij eventueel telefonisch kunnen beantwoorden? Wij informeren je graag over onze party catering mogelijkheden.

Het ontbreekt je aan niets

Catering De Dreef zorgt ervoor dat het aan jou en jouw gasten aan niets ontbreekt en dat de party catering exact wordt uitgevoerd zoals dat is afgesproken in een persoonlijk gesprek. Ons personeel bestaat uit een ervaren crew horeca medewerkers met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Zij stellen boven alles de wensen van de gasten voorop en dragen bij aan een fijne sfeer. Onze full service party catering verzorgd het personeel, aankleding van de ruimte binnen en buiten met statafels, dinerstoelen en dinertafels, een geweldige DJ, saxofonist of een muziekband. Bij minder geslaagd weer zorgen wij ook voor een tent op maat voor het feest. De keuze van eten en drinken is afhankelijk van de wensen. Wij bieden een party catering compleet aan met een drankenarrangement, professioneel en representatief personeel, aankleding en food-gedeelte. Het eten kan geserveerd of gepresenteerd worden in de vorm van een koud en warm buffet, een walking dinner, een sitdown dinner, een Amerikaanse barbecue of fingerfood hapjes waar onze gastdames en gastheren mee rondlopen langs de genodigden. Dit zijn een aantal voorbeelden. Wij gebruiken dagverse en biologische producten in onze keuken om het food-gedeelte van de party catering te bereiden. Dit doen wij met passie voor kwaliteit en aandacht voor duurzaam ondernemen. Alle benodigde materialen zoals warmhouders en branders, borden en bestek, opscheplepels per gerecht en servetten worden vanuit onze party catering verzorgd. Het drankenarrangement kan door toevoeging van speciaal biertjes of hippe cocktails een extra toegevoegde waarde zijn. Wij kunnen door onze ruime kennis en ervaring je goed adviseren omtrent alle haalbare opties. Overtuig jezelf en bel ons op voor een persoonlijke kennismakingsgesprek.

Andere soorten catering