Foodfestival wereld

Vanaf € 50,- p.p. /  3 uur / minimaal 50 pers.

Alles tot in de puntjes geregeld. Drankenassortiment met rode en witte wijnen zoals een heerlijke merlot, chardonnay, sauvignon blanc, tapbiertje, watertap met citroen en munt, divers frisdranken en fruitsapjes. Wil je eerst toasten met een prosecco of champagne? Wij zorgen ervoor dat elke gast een glas krijgt uitgeserveerd.

Je foodfestival voorzien wij van: professionele en representatieve bedieningsmedewerkers, glaswerk, statafels, mini borden en bestek, koeling, bar, meerdere buffetbars en kramen.

Foodstand Italie

Foodstand Spanje

Foodstand Indonesia

Dranken

Ander foodfestival

Foodfestival catering

Wij zijn dé experts als het aankomt op het organiseren van grootschalige events die de zintuigen prikkelen en je evenement naar een hoger niveau tillen. Van een ontspannen, zomerse bedrijfsbijeenkomst tot een feestelijke familiereünie, wij hebben alles in huis om van jouw barbecue een onvergetelijk feest te maken.

 

Meer dan eten

Een totaal beleving dat is wat wij nastreven. Muziek, tenten, heerlijk eten, leuke bediening, cocktails, bier op de tap, frisdrank, koffie tuk tuk…….zeg het maar niets is ons te gek. Wij werken samen met gerenommeerde partners en partymaterialen verhuurbedrijven dus alles komt samen onder een dak.

Andere soorten catering