Feestelijke opening

Datum

12 juli 2023

Evenement

Opening

Voor deze relatie hebben wij de parkeerplaats omgetoverd tot een klein foodfestival met een barbecue en drankenarrangement. In nauwe samenwerking hebben we de opening samengesteld, waarbij we de wensen en voorkeuren van de klant in gedachten hielden. De nadruk lag op sfeer, eten, authenticiteit, kwaliteit en presentatie.

Op de dag van het evenement arriveerde ons toegewijde personeel ruim op tijd om alles op te zetten. Toen alles gereed stond was de parkeerplaats omgetoverd tot markt achtig plein met allerlei heerlijk eten uit diverse windstreken. De gasten werden verwelkomd met prosecco en borrelhapje. Toen alle gasten aanwezig waren kon het foodfestival beginnen. 

Tijdens het dessert werden de gasten getrakteerd op luxe chocolade bonbons, slagroomsoesjes en verrukkelijke petit fours en koffie tuk tuk. 

Wat anderen zeggen
Bas Jansen
Particulier
Lees verder
Catering De Dreef heeft mijn evenement echt naar een hoger niveau getild.
Ilknur Basdemircan
Ilknur Basdemircan
Lees verder
Catering de Dreef verzorgt de lunches en borrels bij ons op kantoor. Altijd weer top geregeld. Kortom een absolute aanrader!
Anne Brouwer
Lees verder
Enorme mooie borrels met geweldige borrelhapjes, alles prima geregeld. Goede communicatie en punctueel. Aanrader!
Lua Silva
Lua Silva
Lees verder
Nieuwjaarsborrel georganiseerd en Catering De Dreef ingeschakeld. Hoog aan te raden, top service en eten was heerlijk!!
Marit Buitenhuis
Lees verder
Catering De Dreef verzorgde een borrel op kantoor. Alles was goed georganiseerd, de bediening was gezellig en de hapjes waren lekker.
Guillaume
Particulier
Lees verder
We had a wonderful time at our wedding thanks to Catering De Dreef who did an excellent job. I recommend it to everyone whatever the theme of the event!!!
Jacobien
Jacobien
Particuler
Lees verder
Nesla heeft geweldig goed met ons meegedacht. Ze heeft het herfst thema van onze bruiloft perfect in het menu laten terugkomen! Veel complimenten! Ik raad de Dreef daarom zeker aan!"Echt een topbedrijf!
Wes Moria
Bridgestreet
Lees verder
Working with Catering De Dreef for years, having them do the catering for networking events. I have complete trust that Nesla and her team take care of things, whilst I can focus on my event.
Wilroff Reitsma
Wilroff Reitsma
Lees verder
Deze cateraar bracht de smaak van Italië naar ons kantoor! Een heerlijk en uitgebreid buffet van carpaccio, pasta's en heerlijke tiramisu. Goede service en fijne samenwerking.
Peter Vlasveld
Particuler
Lees verder
Even aan u melden dat het Italiaanse buffet dat u gisteren bij ons bezorgde succesvol en smakelijk was. Niet alleen wij, maar al onze gasten, hebben er erg van genoten.
Shirley McDonagh
Seagate
Lees verder
We order our lunches at Catering De Dreef and they are simply: Delicious, fresh and varied. The service they offer is flexible and reliable !!!
Amber
Harver
Lees verder
Super goede ervaring met Catering De Dreef. Ze hebben een volledig 3 gangen menu verzorgd voor een werkdiner. Het eten was erg lekker en de service was super goed. Er wordt met je meegedacht over de verschillende opties en het contact onderhouden verloopt makkelijk. Voor een toekomstig event gaan wij zeker weer voor Catering De Dreef.
Deanne van Dijk
Noordhoekkaas
Lees verder
Super tevreden over alles. Het contact voor de levering en het weer ophalen van de materialen is prima. Ze komen alle afspraken netjes na, lukt iets niet dan wordt er een goede oplossing gezocht. Het eten was heel lekker en de bediening fantastisch. Echt een topbedrijf in te huren!!
Previous
Next
vrouw aan biertafel met foodfestival
tartaar van zalm met avocado voor een 21 diner in tuin

Ook een opening laten verzorgen

Ontdek onze andere diensten