Borrel All-in voor 3 uur

€ 35,- p.p. / vanaf 50 pers.

Ben je op zoek naar een geheel verzorgde borrel? Het feest kan beginnen want wij verzorgen je borrel bij je op kantoor, thuis, of op ieder andere locatie. Bij Catering de Dreef ben je aan het juiste adres. Onze all-in borrel is inclusief hapjes, afgekocht drankenarrangement, glaswerk, biertap en bediening. De borrel kan je desgewenst uitbreiden met extra borrelhapjes, muziek, bijzondere cocktails, tenten, verlichting,  heaters, statafels en nog veel meer. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

Hapjes 5 stuks p.p. met drankenarrangement

Materialen en bediening

Andere borrels

Biologisch

Wij gebruiken dagverse en biologische producten in onze keuken voor de bereiding van onze borrelhapjes. Dit doen wij met veel passie, aandacht en vakmanschap om zo de beste kwaliteit te waarborgen.

Ook in jouw regio

Wij bezorgen hapjes in: Amsterdam, Zaandam, Amstelveen, Leiden, Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Hoofddorp, Zandvoort, Lisse, Bennebroek. Informeer bij ons of wij ook in jouw regio bezorgen. Buiten deze regio’s werken wij ook voor events.Afhankelijk van het bezorggebied rekenen wij het bezorgtarief. De bezorgde materialen halen wij de volgende dag op. Bij jou op kantoor of thuis. Wij doen natuurlijk de vaat.

Andere soorten catering