Schaal warme borrelhapjes

€ 240,- / 120 stuks 

De hapjes worden bezorgd op luxe schalen of op wegwerpschalen. Je ontvangt een selectie van vier soorten hapjes uit het menu. Warme hapjes dien je zelf op te warmen. Heb je specifieke dieetwensen? Bestel 20 hapjes per soort. Minimale afname 120 stuks. Laat het ons weten. Bestellen kan via e-mail of vraag een offerte aan.

Andere borrels

Borrel voor op kantoor

Met onze borrels doe je elke gast een plezier. Naast smaakvolle hapjes en dranken, verzorgen we ook alle benodigdheden zoals de biertap en het glaswerk. Indien gewenst zijn ook bediening, tafels en de aankleding leverbaar. Benieuwd naar onze arrangementen? Wij leveren borrels door de gehele randstad. Bestel ook een buffet voor bij de borrel:.

Blijvende indruk

Maak indruk op je gasten met een professioneel verzorgd en aangekleed evenement. Ook daarvoor schakel je Catering de Dreef in. We verzorgen je evenement van opbouw tot afbouw en leveren alles: van aankleding tot personeel en van muziek tot een compleet entertainmentprogramma. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je regelen. 

Andere soorten catering