Catering in Aalsmeer

Wil je de catering in Aalsmeer laten verzorgen bij jou op kantoor of thuis? Dan zijn wij je graag van dienst. Wij verzorgen catering op maat van A tot Z. We kunnen je van alle gemakken voorzien en verzorgen onder andere lunches, buffetten, barbecuesdiners en nog veel meer. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Kies je gelegenheid

Partycatering

Catering de Dreef verzorgt al je party catering in Aalsmeer en omgeving aan huis of op de zaak. Op onze website vindt je de heerlijkste buffetten, tapas, hightea, lunches en barbecue arrangementen. Voor catering in Aalsmeer zijn wij, Catering de Dreef de partner bij uitstek voor ook borrels, events, walking dinners of sit down dinners, recepties tot aan de bedrijfscatering.

Wat je gelegenheid ook is, wij zijn de juiste partner. Ook in de winter kunnen wij de catering in Aalsmeer verzorgen bij jou thuis. Als je op zoek bent naar uitstekend kwaliteit gekoppeld aan excellente service dan ben je aan het juiste adres. Zelfs een geheel tuinfeest verzorgen wij voor je van A tot Z.

Wat kan je verwachten

De juiste entertainment zetten we ook voor je in, van DJ tot aan een band of gewoon met een super soundsystem. Naast de culinaire invulling verzorgen we ook de partymaterialen. Kortom alles is verzorgd. 

Advies nodig?

Iedere gelegenheid is weer anders en verdient een persoonlijke benadering. Met onze kennis en ervaring komen we altijd met een passend voorstel. Bel voor een vrijblijvend gesprek of vraag een offerte aan.

Andere soorten catering