Tapas buffet

€ 29,-p.p. / vanaf 30 pers.

In onze keuken gebruiken wij dagverse en biologische producten om het tapas buffet te bereiden. Dit doen wij met passie voor Spanje en aandacht voor duurzaam koken. Heerlijke gerechten die wij bezorgen met warmhouders zodat u kunt genieten van uw tapas buffet zonder u te haasten om aan tafel te gaan. Bestellen kan via e-mail of vraag een offerte aan.

Warme gerechten

Koude gerechten

Andere buffetten

Tapas catering

Een tapas buffet bestellen voor het personeel op de zaak of voor je familie en vrienden bij je thuis is zo gedaan. Dat kan je heel eenvoudig doen door een e-mail naar ons toe te sturen, even te bellen of door het contactformulier op onze website in te vullen met je bestelling en vervolgens naar ons door te sturen. De Spaanse tapas catering met onder andere huisgemaakte traditionele tapas hapjes, zijn te bestellen inclusief borden en bestek, tapasschalen, tapasborden, warmhouders en opscheplepels. Onze bezorger zet de catering voor je klaar en geeft een toelichting op het eten.

More than food

Graag komen wij je tapas catering bezorgen in je woon of werkgebied zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Zaandam, Amstelveen, Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Hoofddorp, Zandvoort, Lisse en Bennebroek. Informeer bij ons of wij ook in jouw regio bezorgen. Afhankelijk van het gebied berekenen wij het bezorgtarief. Onze huisregel is dat wij de bezorgde materialen voor de tapas catering de volgende dag weer komen ophalen bij je op kantoor of thuis. Dat doen wij vanzelfsprekend pas na duidelijk overleg en na afspraak.

Andere soorten catering