Tapas buffet

€ 29,-p.p. / vanaf 30 pers.

In onze keuken gebruiken wij dagverse en biologische producten om het tapas buffet te bereiden. Dit doen wij met passie voor Spanje en aandacht voor duurzaam koken. Heerlijke gerechten die wij bezorgen met warmhouders zodat u kunt genieten van uw tapas buffet zonder u te haasten om aan tafel te gaan. Bestellen kan via e-mail of vraag een offerte aan.

Warme gerechten

Koude gerechten

Andere buffetten

Tapas catering

Een tapas buffet bestellen voor het personeel op de zaak of voor je familie en vrienden bij je thuis is zo gedaan. Dat kan je heel eenvoudig doen door een e-mail naar ons toe te sturen, even te bellen of door het contactformulier op onze website in te vullen met je bestelling en vervolgens naar ons door te sturen. De Spaanse tapas catering met onder andere huisgemaakte traditionele tapas hapjes, zijn te bestellen inclusief borden en bestek, tapasschalen, tapasborden, warmhouders en opscheplepels. Onze bezorger zet de catering voor je klaar en geeft een toelichting op het eten.

More than food

Graag komen wij je tapas catering bezorgen. Informeer bij ons of wij ook in jouw regio bezorgen. Afhankelijk van het gebied berekenen wij het bezorgtarief. Wist je al dat Tapas is het Spaanse meervoud van tapa, dat letterlijk ‘deksel‘ betekent. De Spaanse hapjes zijn vernoemd naar de kleine, op glaasjes drank liggende dekseltjes waarmee ze oorspronkelijk geserveerd werden.

Deze populaire Spaanse tapas zijn:
  • Tortilla Española de klassieker uit de Spaanse keuken. …
  • Patatas Bravas. Patatas bravas zijn gebakken wilde aardappeltjes met een pikante saus, die verschillend van smaak kunnen zijn. …
  • Spaanse kaas en vleeswaren. ..

Andere soorten catering