Catering in Aerdenhout

Catering De Dreef is de juiste catering partner voor al je catering wensen in Aerdenhout. Een mooi tuinfeest in de winter of zomer met geweldige wijnen, amuse hapjes, live cooking en een sfeervolle inrichting. Met ons team van bekwame en gedreven catering medewerkers verzorgen wij graag diverse en uiteenlopende vormen van event en partycatering in Aerdenhout.

Kies een gelegenheid

Volledige ontzorging

Met onze cateringservice verzorgen wij ook jouw diner aan huis of wat dacht je van een walking dinner in Aerdenhout. Van alles is mogelijk, wij kunnen jouw event van A tot Z verzorgen.

Twijfel je over het weer? Geen zorgen want wij beschikken over diverse tenten om het feest of tuin te overkappen. Uiteraard komen we langs voor de kennismaking en een bezichtiging van de locatie. Zo laten we niets aan het toeval over.

Ook mogelijk

Een buffet bestellen in Aerdenhout bij Catering De Dreef is ook mogelijk? Wij bezorgen tapas buffetten, Italiaanse buffetten maar ook Hollands in Indonesische buffetten. Kijk op onze buffetpagina voor de mogelijkheden. De buffetten worden warm bezorgd inclusief warmhouders en opschepgerei. Je kan het buffet ook uitbreiden met borden en bestek. Wij doen de vaat. 

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan.

Andere soorten catering