Catering in Amsterdam

Ben je voornemens om de catering in Amsterdam te laten verzorgen bij jou op kantoor of thuis? Dan zijn wij je graag van dienst. Wij verzorgen catering op maat van A tot Z! We kunnen je van alle gemakken voorzien en verzorgen onder andere lunches, buffetten, barbecuesdiners en nog veel meer. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Kies je gelegenheid

Catering in Amsterdam

Catering in Amsterdam laten verzorgen via ons betekent in een woord ontzorgen. Je kan kiezen uit een van onze buffetten, diners, hapjes arrangementen, lunch of barbecue. Voor jouw gasten die eventueel vegetarisch, vegan of halal eten, maakt onze kok heerlijke gerechten. Afhankelijk van je wensen kunnen wij ook voor je de aankleding van het feest verzorgen met tafels, stoelen, bar en bij minder mooi weer een party of pagodetent. Buffetten worden bezorgd inclusief warmhouders, servetten en opscheplepels. Een feest in de tuin, diner, lopend buffet, walking dinner of toch liever een shared dinner? Voor ons is het geen enkele moeite om je daarbij te adviseren.

Wat kan je verwachten

Wij maken graag een afspraak met je, uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we je wensen in kaart en geven je een weergave van onze mogelijkheden. Je kan ook direct contact met ons opnemen via de e-mail of telefonisch. 

Andere soorten catering