Catering in Bloemendaal

Catering De Dreef verzorgt uiteenlopende soorten catering aan huis in Bloemendaal. Wat dacht je van een luxe barbecue in de tuin, volledig verzorgd inclusief chef, bediening en een drankenarrangement. Een heerlijk tuinfeest met gezamenlijk gekozen wijnen, amuse hapjes en live cooking. Is het weer twijfelachtig? Ook de tenten en heaters verzorgen wij want het feest gaat altijd door is ons motto. Met onze partymanager maken wij een afspraak bij je thuis om alles goed door te nemen. Wij laten niets aan het toeval over. Zelfs een proeverij van het gekozen menu en de wijnen behoort tot de mogelijkheden.

Kies je gelegenheid

Volledige verzorging

Met onze cateringservice verzorgen wij ook jouw diner aan huis of wat dacht je van een walking dinner. Van alles is mogelijk, wij kunnen jouw event van A tot Z verzorgen.

Twijfel je of het feest mogelijk is in jouw tuin? Geen zorgen, neem contact op met ons en dan bekijken wij de situatie ter plekke. Uiteraard komen we langs voor de kennismaking en een bezichtiging van de locatie.

Buffetten

Een bourgondisch buffet bestellen in Bloemendaal is ook mogelijk? Wij bezorgen ambachtelijk en vers bereide buffetten. Kijk op onze buffetpagina voor de mogelijkheden. De buffetten worden warm bezorgd inclusief warmhouders en opschepgerei. Je kan het buffet ook uitbreiden met borden en bestek. Wij doen de vaat. Vraag een gratis offerte op maat aan.

Wij zijn de partner voor al je catering in Bloemendaal.

  • Ervaren horecamedewerkers
  • Volledige aankleding
  • Een aanspreekpunt
  • Van A tot Z verzorgd

Andere soorten catering