Catering in Haarlem

Catering De Dreef is de juiste catering partner voor al je catering wensen in Haarlem. Met ons team van bekwame en gedreven catering medewerkers verzorgen wij een diversiteit aan event en partycatering in Haarlem en omgeving. Wij verzorgen lunches, buffetten, barbecues  en diners tot en met volledige events in Haarlem en omstreken.

Kies een gelegenheid

Catering Haarlem

Een groot voordeel van het uitbesteden van de catering is dat meer tijd kunt besteden aan werkzaamheden die belangrijk zijn voor het bedrijf. Met onze catering service in Haarlem verzorgen wij bij jou op kantoor of thuis heerlijke receptie hapjes, koud en warm buffetten, een walking dinner, Engelse high tea of een lekkere lunch. Heb je binnenkort catering nodig in Haarlem voor een privé feest of zakelijke bijeenkomst? Laat je vrijblijvend door ons informeren en adviseren. Je kan natuurlijk de Catering ook direct bestellen door een e-mail te sturen met de bestelling. Laat je inspireren door een van onze catering menu’s. Wil je  meer informatie? Stuur dan de ingevulde contactformulier naar ons toe en wij nemen direct contact met je op om uw catering Haarlem te bespreken.

Lunch catering met oog voor elk detail

Verwacht van Catering De Dreef dat wij met aandacht en enthousiasme catering verzorgen. Onze hospitality medewerkers zijn ervaren horeca medewerkers. Heb je vragen dan kunt u die per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij komen graag bij je langs om alles door te spreken. Wellicht kunnen wij met onze jarenlange ervaring op het gebied van party catering en thuiscatering speciaal gericht op uw situatie gericht adviseren. Voor maatwerk Catering in Haarlem ben je bij ons in goede handen. Ook voor je bedrijfscatering in Haarlem hebben wij diverse gepaste oplossingen. Wij zien uit naar je e-mail of telefoontje.

 

Andere soorten catering