Catering in Heemstede

Een feest geven is altijd leuk maar het vraagt ook om veel voorbereiding en geeft soms ook allerlei uitdagingen. Hoe verloopt alles op zo’n dag, is de tuin of het huis wel toereikend, wat te doen met de aankleding? Je zal altijd zien dat je nog iets vergeet op het laatste moment. Catering de Dreef verstaat zijn vak en heeft deze zaken allemaal onder controle. Met ons in de arm weet je zeker dat je over de catering in Heemstede geen zorgen meer hebt.

Kies je gelegenheid

Volledige verzorging

Voor een compleet verzorgd tuinfeest in Heemstede ben je bij ons aan het juiste adres. Of een borrel aan huis, het kan allemaal. Wij verzorgen graag de catering inclusief de decoratie, personele bezetting en entertainment. Met ons team van gedreven medewerkers verzorgen wij bijna alle vormen van event en partycatering in Heemstede en omgeving.

Een walking dinner of sit down dinner in Heemstede verzorgen wij ook of een stoere barbecue in de tuin. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is bij de organisatie van de catering. Als je ons inschakelt dan zal er aan alles worden gedacht. Uiteraard is het eten voortreffelijk maar ook alle partymaterialen, bediening en de tenten zullen worden verzorgd. Kortom we hebben alles in huis om het feest compleet te maken. Alles van A tot Z  geregeld, dat is wel zo makkelijk. Verzorgen en ontzorgen is ons motto.

Wat mag je verwachten

Een onvergetelijk feest met onze professionele catering service is wat je mag verwachten. Hoe gaan we te werk? Eerst willen we graag weten wat de gelegenheid is en wat je wensen zijn. Dit komt dan samen met onze kennis, ervaring en mogelijkheden. Uiteraard komen we daarna de locatie voor een bezichtiging en stellen wij een voorstel op maat voor je samen.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Andere soorten catering