Catering Amstelveen

Catering De Dreef is de juiste catering partner voor al je catering wensen in Amstelveen. Met ons team verzorgen wij diverse vormen van event en partycatering in Amstelveen en omgeving.

Wat dacht je van een volledig barbecue arrangement, lunch op kantoor, borrel aan huis of een borrel op kantoor. Wat je gelegenheid ook is, wij zijn graag van dienst.

Kies een gelegenheid

Catering en meer

De kracht zit in het ambacht bij Catering De Dreef. Wij hebben een enthousiast team die met passie en verse producten alles tot in de puntjes verzorgt. Gemak dient de mens. Wij nemen alles mee om de gelegenheid compleet te maken. Van de statafels, bar, biertap tot en met de tenten want het feest gaat altijd door.

Van streetfood op een van onze foodfestivals met live cooking of een buffet tot en met high-end diners. Met onze borrelarragementen inclusief diverse dranken en hapjes samenstellingen kunt u uw gasten prima verwennen en vooral verrassen.

 

Wat kunt u verwachten

Met onze Catering Amstelveen verzorgen wij bij jou op kantoor of thuis heerlijke receptie hapjes, koud en warm buffetten, walking dinner, Engelse high tea of een lekkere lunch voor uw vergaderingen of feestelijke aangelegenheden in familiesfeer. Heb je binnenkort catering nodig in Amstelveen? Laat je vrijblijvend door ons informeren en adviseren.

Je kan natuurlijk de Catering in Amstelveen ook direct bestellen door een e-mail te sturen met je bestelling. Laat je inspireren door een van onze catering menu’s. Wil je meer informatie? Stuur dan het ingevulde contactformulier naar ons toe en wij nemen direct contact met je op om je wensen te bespreken.

Wat kan je verwachten

  • Ruime mogelijkheden
  • Alles onder een dak
  • Eerlijk en heerlijk
  • Alle partymaterialen verzorgen we ook
  • Advies en altijd iemand die met je meedenkt

Andere soorten catering