Catering in Hillegom

Catering De Dreef je catering partner voor al je catering wensen in Hillegom. Een mooi tuinfeest met geweldige wijnen, amuse hapjes, live cooking en een sfeervolle inrichting. Of een winterse barbecue inclusief vuurkorf en verse soep. Kies je gelegenheid en je catering zelf. Met ons team verzorgen wij zeer uiteenlopende vormen van event en partycatering in Hillegom.

Kies een gelegenheid

Volledige ontzorging

Met onze cateringservice verzorgen wij ook jouw diner of walking dinner in Hillegom. Van alles is mogelijk, wij kunnen jouw event van A tot Z verzorgen. Twijfel je omdat het weer tegen zit? Niet doen want wij beschikken over diverse tenten om het feest of de tuin te overkappen. Uiteraard komen we langs voor een bezichtiging van de locatie. Zo laten we niets aan het toeval over.

Ook mogelijk

Een buffet bestellen in Hillegom bij Catering De Dreef is ook mogelijk? Wij bezorgen ondermeer tapas buffetten, Italiaanse buffetten maar ook Hollands buffetten. Kijk op onze buffetpagina voor de mogelijkheden. De buffetten worden warm bezorgd inclusief warmhouders en opschepgerei. Je kan het buffet ook uitbreiden met borden en bestek. Wij doen de vaat.  Vraag vandaag nog een gesprek aan of een gratis offerte op maat.

Andere soorten catering