Catering in Nieuw Vennep

Catering De Dreef verzorgt diverse catering aan huis of op kantoor in Nieuw Vennep. Wat te denken van een luxe barbecue in de tuin, volledig verzorgd inclusief chef, bediening en een drankenarrangement. Een tuinfeest met zelf gekozen wijnen, amuse hapjes en live cooking. Is het weer twijfelachtig? Geen probleem wij beschikken over tenten en heaters. Want het feest gaat altijd door is ons motto. Met de partymanager maken wij een afspraak om alles door te nemen. Wij laten niets aan het toeval over. Zelfs een proeverij vooraf behoort tot de mogelijkheden.

Kies je gelegenheid

Volledige verzorging

Met onze cateringservice verzorgen wij jouw sit down diner of walking dinner aan huis. Van alles is mogelijk, wij kunnen jouw event van A tot Z verzorgen. Twijfel je of het feest mogelijk is in jouw tuin? Geen zorgen, neem contact op met ons en dan bekijken wij de situatie ter plekke. Uiteraard komen we langs voor de kennismaking en een bezichtiging van de locatie.

Buffetten

Een buffet bestellen in Nieuw Vennep is ook mogelijk? Wij bezorgen vers bereide buffetten. Kijk op onze buffetpagina voor de mogelijkheden. De buffetten worden warm bezorgd inclusief warmhouders en opschepgerei. Je kan het buffet ook uitbreiden met borden en bestek. Wij doen de vaat. Vraag een gratis offerte op maat aan.

Wij zijn de partner voor al je catering in Bloemendaal.

  • Ervaren horecamedewerkers
  • Volledige aankleding
  • Een aanspreekpunt
  • Van A tot Z verzorgd

Andere soorten catering