Catering Hoofddorp

Catering De Dreef is de juiste catering partner voor al uw catering wensen in Hoofddorp. Lunch bestellen in Hoofddorp is nog nooit zo makkelijk geweest. Maar ook voor barbecues, buffetten, diners en borrels, ben je aan het goede adres. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Met onze team van bekwame en gedreven catering medewerkers verzorgen wij alle vormen van event en partycatering in Hoofddorp en omgeving.

Kies een gelegenheid

Catering in Hoofddorp

Een groot voordeel van het uitbesteden van de catering in Hoofddorp is dat jij je kan focussen op je werk. Catering verzorgen wij aan huis of op kantoor met heerlijke hapjes, buffetten, een walking dinner, high tea of een lekkere lunch. Heb je binnenkort catering nodig in Hoofddorp? Laat je vrijblijvend door ons informeren en adviseren. Je kan natuurlijk je Catering ook direct bestellen door een e-mail te sturen met je bestelling. Laat je inspireren door een van onze catering menu’s. Wil je meer informatie? Stuur dan het ingevulde contactformulier naar ons toe en wij nemen direct contact met je op om de catering te bespreken.

Catering in hoofddorp laten verzorgen via ons betekend in een woord ontzorgen. Je kan kiezen uit een van onze buffetten, diners, hapjes arrangementen, lunch of barbecue. Voor je gasten die eventueel vegetarisch, vegan of halal eten maakt onze kok heerlijke gerechten. 

Wat kunt u verwachten

U kunt van ons verwachten dat wij je Catering met aandacht en enthousiasme verzorgen. Onze hospitality medewerkers zijn ervaren horeca medewerkers. Voor maatwerk catering bent je bij ons in goede handen.

Je kan direct contact met ons opnemen via de e-mail of telefonisch. Alle informatie met onze contactgegevens vind je op onze site. Afhankelijk van je wensen kunnen wij ook voor de aankleding van het feest zorgen met tafels, stoelen, bar en bij minder mooi weer een party of pagodetent. Wij adviseren je graag.

Andere soorten catering