Dagelijks lunch op kantoor

vanaf € 8,- p.p. en 30 personen

Lunchen met je collega’s en genieten van heerlijke broodjes, vers bereide soep en zoete verassingen. Even geen werk maar tijd voor elkaar maken. Samen lunchen op kantoor draagt bij aan betere teamprestaties en betere banden met je collega’s. Met elkaar lunchen is tevens een goede afleiding en vermindert stress. Het gevolg is dan vanzelfsprekend betere prestaties en productiviteit. Kortom een win-win situatie binnen je handbereik.

De samenstelling en wensen van elk bedrijf is anders en daarom nemen wij graag de frequentie met je door. Dagelijks of een paar keer per week samen lunchen? Wat zijn de belangrijke punten en hoe ziet de ideale lunch er voor jou uit? Neem contact met ons op om samen de samenstelling te bepalen. 

Andere lunches

Proeflunch met korting

Neem de proef op de som! Geef ons een uitdaging voor een week om diverse lunches te verzorgen met 10% korting. Vraag een offerte aan en dan bespreken we jullie wensen en onze mogelijkheden. Heerlijk en eerlijk is wat je mag verwachten. Frisse salades, warm bezorgde soepen in ketel, luxe plateaus met broodjes of beleg. De volgende dag nemen wij de vuil vaat retour en bezorgen wij weer een mooie verse en op maat samengestelde lunch.

Duurzaam en uit de regio

Verrassende lunches met biologische streekproducten van het seizoen. Ook proberen wij plastic verpakkingen tot een minimum te beperken.

Lekker lunchen op kantoor met elkaar, wij weten hoe belangrijk dat is. Lunch bestellen op kantoor is nog nooit zo makkelijk geweest.

Vraag naar de mogelijkheden en neem telefonisch contact op 023 5471655 of stuur een e-mail.

Andere soorten catering