Catering in Zwanenbureg

Catering De Dreef de partner voor al je catering wensen in Zwanenburg. Van een diner tot aan een geheel verzorgde borrel. Maar ook voor barbecues en buffetten ben je aan het juiste adres. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Met ons team van bekwame en gedreven catering medewerkers verzorgen wij alle vormen van event en partycatering in Zwanenburg en omgeving.

Kies je gelegenheid

Catering in Zwanenburg

Catering verzorgen wij aan huis of op kantoor met heerlijke hapjes, buffetten, een walking dinner, high tea of een lekkere lunch. Heb je binnenkort catering nodig in Zwanenburg? Laat je vrijblijvend door ons informeren en adviseren. Je kan natuurlijk je Catering ook direct bestellen door een e-mail te sturen met je bestelling. Laat je inspireren door een van onze catering menu’s. Wil je meer informatie? Stuur dan het ingevulde contactformulier naar ons toe en wij nemen direct contact met je op om de catering te bespreken.

Catering in Zwanenburg laten verzorgen via ons is, in een woord ontzorgen. Je kan kiezen uit een van onze buffetten, diners, hapjes arrangementen, lunch of barbecue. Voor je gasten die eventueel vegetarisch, vegan of halal eten maakt onze kok heerlijke gerechten. 

Wat kunt je verwachten

Iedere situatie is uniek en dat betekent dat ook jouw event uniek is. Voor maatwerk catering bent je daarom bij ons in goede handen. Wij leggen de lat hoog als het gaat om lekker eten, drinken en entertainen van je gasten. 

Je kan direct contact met ons opnemen via de e-mail of telefonisch. Alle informatie met onze contactgegevens vind je op onze site. Afhankelijk van je wensen kunnen wij ook voor de aankleding van het feest zorgen met tafels, stoelen, bar en bij minder mooi weer een party of pagodetent. Wij adviseren je graag.

Andere soorten catering