Buffet, dranken en bediening

€ 42,50 p.p. / vanaf 50 pers. / 3 uur

Maak je buffet compleet met ons drankenarrangement. Geef tijdens het bestellen je buffet van voorkeur door en dat je het drankenarrangement wil afnemen. Combineer een van onze buffetten inclusief dranken, glaswerk, bier(tap) en bediening. Het buffet naar keuze kan je desgewenst uitbreiden met borrelhapjes, statafels en nog veel meer…..vraag naar de mogelijkheden. Bestel via e-mail of bel op 023-5471655.

Kies je buffet waarmee je het drankenarrangement wil combineren

Buffet catering

Buffet catering van A tot Z! Dat houdt in dat wij zorgen voor de  bediening, heerlijke wijnen,  frisdranken, koeling of ijs en voldoende glaswerk. Staat er iets niet bij? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat je catering aan niets ontbreekt.

Buffet en dranken

Een goede en verzorgde indruk maken op je gasten met een professioneel verzorgd en onvergetelijk evenement? Daarvoor schakel je Catering de Dreef in. Wij verzorgen je evenement tot in de puntjes van aankleding tot personeel en van muziek tot een compleet entertainmentprogramma. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je regelen. 

Andere soorten catering