Italiaans Buffet

€ 25,- p.p. / vanaf 30 pers.

Ben je op zoek naar een Italiaans buffet voor een feest of evenement? Bij Catering de Dreef ben je aan het juiste adres. Alles is zorgvuldig bereid met biologische en duurzaam geproduceerde ingrediënten. Natuurlijk behoort ook een Italiaans wijnarrangement tot de mogelijkheden. Heb je specifieke dieetwensen of wil je een gerecht bij het buffet dat niet op het menu staat? Laat het ons weten. Wij staan graag voor je klaar en proberen met plezier aan al je wensen te voldoen. Bestellen kan via e-mail of vraag een offerte aan.

Warme gerechten

Koude gerechten

Andere buffetten

Italiaans buffet catering

Of het nu voor een bedrijfsfeest, een tuinfeest of een zakelijke lunch is; met ons Italiaanse buffet doe je elke gast een plezier. Naast smaakvolle Italiaanse gerechten en dranken, verzorgen we ook alle benodigdheden zoals warmhouders, servies en bestek. Indien gewenst zijn ook bediening, tafels en aankleding leverbaar. Benieuwd naar onze andere buffetten

Meer dan een Italiaans buffet

Maak indruk op je gasten met een geheel verzorgd evenement? Daarvoor schakel je Catering de Dreef in. Wij verzorgen je evenement van statafel tot tent. Alle aankleding, personeel en van muziek tot een compleet entertainmentprogramma. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je regelen. 

Andere soorten catering