Barbecue vis en vlees

€ 30,00 p.p / vanaf 30 personen

Ben je op zoek naar een  barbecue arrangement met vis en vlees opties? Dan is deze barbecue met een diversiteit aan vis en vlees items een aanrader! Er zijn voor gasten met vegetarische wensen goede vleesvervangers en heerlijke groenten van de gril. Heb je specifieke wensen of wil je een gerecht dat niet op het menu staat, laat het ons weten. Diëten en allergieën kan je doorgeven bij het maken van je bestelling. De barbecue uitbreiden tot een all-in arrangement kan ook. Laat het ons weten. 

Op de grill

Salades, sauzen & brood

Andere barbecues

Barbecue catering bestellen

Ben je binnenkort van plan een barbecue catering te organiseren op de zaak of thuis? Dan verzorgen wij graag jouw barbecue feest. Barbecue catering bestellen doe je eenvoudig door ons even te bellen op 023-5471655, via onze website het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen. Het volledig organiseren van de barbecue catering is bij ons in goede handen.

Een heerlijke barbecue is zo geregeld

Door onze jarenlange ervaring, kennis en enthousiasme zal je barbecue feest gegarandeerd een succes zijn voor alle genodigden. Wij komen graag vrijblijvend bij je op kantoor of bij je thuis om de barbecue catering te bespreken en de locatie te bezichtigen. Wij zorgen ervoor dat aan elk detail van de barbecue catering wordt gedacht. Ons doel is dat jouw barbecue catering feilloos verloopt en je samen met de gasten onbezorgd kunt genieten van al het lekkers die de kok voor je bereid.

Andere soorten catering