Barbecue chill & grill

€ 23,- p.p. / vanaf 30 pers.

Heb je gasten met vegetarische, halal of andere diëten? Ook met deze wensen weten wij raad. Het zal niemand aan een smakelijk stukje mals vlees, vis, vegan of vegetarisch optie ontbreken. Wil je een gerecht bij de barbecue die niet op het menu staat? Laat het ons weten. We stellen graag de ideale barbecue voor je samen. 

Op de grill

Salades, sauzen en brood

Andere barbecues

Heerlijk en eerlijk

Een barbecue waarbij je denkt aan duurzaam gevangen vissoorten zoals de Schotse en Noorse zalm, gegrilde groene asperges en een heerlijk stukje mals vlees. We organiseren je barbecue met heel veel plezier op kantoor of aan huis. Voor de bereiding van onze barbecue arrangementen werken wij zo veel mogelijk met biologische producten uit het seizoen. Uiteraard verzorgen wij daarbij ook vegetarische, veganistische en halal opties voor op de barbecue.

Extra's

De barbecue catering kan uitgebreid worden met een drankenassortiment of een cocktailbar met heerlijke trendy cocktails. De barbecue catering verzorgen wij, indien gewenst inclusief borden, bestek, opscheplepels en servetten. Heb je extra aankleding nodig zoals statafels, linnen, stoelen, garderobe of bedienend personeel? Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen wij je wensen door.

Andere soorten catering