Barbecue luxe

€ 26,50 p.p. / vanaf 30 personen

Ben je op zoek naar een heerlijke barbecue voor een feestelijke gelegenheid of evenement? Bij Catering de Dreef ben je aan het juiste adres. Onze barbecues zijn met zorg samengesteld. Alles is zo zorgvuldig mogelijk bereid met biologische en duurzame ingrediënten. Natuurlijk behoort ook een drankenarrangement tot de mogelijkheden. Heb je specifieke dieetwensen of wil je een gerecht bij de barbecue die niet op het menu staat? Laat het ons weten. 

Op de grill

Salades, sauzen en brood

Andere barbecues

Barbecue catering

Of het nu voor een bedrijfsfeest, tuinfeest of een andere gelegenheid is. Met onze BBQ arrangementen doe je iedereen een plezier. Naast een heerlijk gegrild stukje vlees of vis item, diverse salades, verzorgen we ook alle benodigdheden zoals de grill, servies en het bestek. Indien gewenst zijn ook de bediening, tafels, stoelen en verdere aankleding leverbaar. 

Meer dan een Barbecue

Een onuitwisbare indruk maken op je gasten met een  professioneel verzorgd en aangekleed evenement? Ook daarvoor schakel je Catering de Dreef in. We verzorgen je evenement van opbouw tot afbouw en leveren alles: van alle aankleding tot bedienend personeel en van DJ tot een complete band. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je regelen. 

Andere soorten catering