Stamppot buffet

€ 22,50 p.p. / vanaf 30 pers.

Een oer-Hollands stamppotten buffet voor jouw gelegenheid? Bij Catering de Dreef ben je aan het juiste adres. Alles is vers en zorgvuldig bereid met zo veel mogelijk biologische ingrediënten. Heb je specifieke dieetwensen, gasten met een halal diet of wil je een gerecht bij het buffet dat niet op het menu staat? Laat het ons weten. Wij staan graag voor je klaar om aan al je wensen te voldoen. Bestellen kan via e-mail of vraag een offerte aan.

Warme gerechten

Koude gerechten

Andere buffetten

Stamppotten buffet catering

Of het nu voor een bedrijfsfeest, een tuinfeest of een zakelijke lunch is; met ons Stamppotten buffet doe je elke gast een plezier. Naast de  smaakvolle stamppot gerechten en eventueel dranken, verzorgen we ook alle benodigdheden zoals warmhouders, servies en bestek. Indien gewenst zijn ook bediening, tafels en aankleding leverbaar. Benieuwd naar onze andere buffetten? Wij leveren divers samengestelde buffetten. Wat dacht je van een Indonesisch buffet, een Spaans tapas buffet of een Italiaans buffet?

Extra services

DJ, livemuzikant of een gehele band? Je kunt het haast zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je regelen. Daarnaast verzorgen we ook events inclusief de volledige aankleding. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Andere soorten catering